ÇORUM / OSMANCIK - Osmancık Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Öğrencimiz Berkay Başkaya Çorum izinde düzenlenen genç erkekler raffa branşında il ikincisi olmuştur.

Nis

Çorum ilinde düzenlenen genç kızlar bocce  yarışmalarında okulumuz Çorum üçüncüsü olmuştur.

Mrt

Müdürümüz Ahmet Saltık eşliğinde, "Çanakkale Geçilmez" temasıyla rehber öğretmenler ve öğrencilerin hazırladığı Çanakkale Oratoryosu ve Çanakkale Piyesi sahnelendi.

Duygu dolu anların yaşandığı programa, Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Dilbaz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Nuri Uyar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci, idareciler, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler, öğretmenler, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Osmancık BİST MTAL, Hükümet Konağı'ndaki çelenk sunma törenini yönetti. Okul Müdürü Ahmet Saltık, Müdür Yardımcısı Mustafa Helva, Türkçe Öğretmeni Abdurrahman Gürbüz, Beden Eğitimi Öğretmeni Hamza Alaçam, Tarih Öğretmeni Hülya Alğan ve Osmancık BİST MTAL öğrencileri törende hazır bulundu.

Osmancık Şehitler ve Gaziler Derneğinin de katıldığı törende öğrenciler Gaziler ile sohbet etti. Çelenk töreninin ardından Şehitlik Ziyaretine de katıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla okul programı hazırlandı. Programda Değerler Eğitimi Kulübü ve gönüllü öğrencilerin hazırladığı 12 Mart İstiklal Marşı Orotoryosu sergilendi, şiirler okundu. İstiklal Marşı’nın yazılışıyla ilgili bütün sınıflarda "Böyle Yazıldı. Bir Daha Yazılmayacak!" isimli video izlendi. Öğrencilerimizin bağımsızlığımızın sembollerinden biri olan İstiklal Marşı’mızın şairi Mehmet Akif Ersoy’u daha yakından tanımaları sağlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla okulumuzda 5 Mart 2024 salı günü İstiklal Marşı’nı Güzel ve Anlamlı Okuma Yarışması düzenlendi. Yarışmaya her sınıf düzeyinden toplam 22 öğrenci katıldı. Yarışmada 9 Yiyecek İçecek Hizmetleri sınıfından Beray Acar birinci oldu.

Yarışma sonucunda ilk beşe giren öğrencilerimiz:

1. Beray Acar 9 Yiyecek

2. Serkan Yılmazer 10 Elektrik

3. Mert Mudarasız 12 Mobilya

4. Makbule Çakır

5. Muhammed Emin Şahin

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla okulumuzda İstiklal Marşı’nı Güzel ve Anlamlı Okuma Yarışması düzenlendi.

TARIM